Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (2024)

Of het nu gaat om automatisch melken of voeren: iedere melkveehouder die gebruik maakt van onze systemen moet hierop blind kunnen vertrouwen. Iedere dag, het hele jaar. Daarom hebben we een wereldwijd distributienetwerk, de Lely Centers.

Deze lokale ondernemers richten zich exclusief op het Lely concept en daarbij advies, onderhoud en verkoop. De servicemonteurs van de Lely Centers zijn vakmensen die opgeleid en gecertificeerd zijn in onze eigen trainingscentra. Daarmee ben je verzekerd van deskundige hulp die snel ter plaatse is.

Onze Lely Centers

Expertise van onze Lely Centers

Advies, onderhoud en verkoop

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (1)

Eén manier van werken voor al onze klanten

Alle Lely Centers wereldwijd werken volgens dezelfde methoden en met dezelfde systemen. Daardoor krijgen al onze klanten wereldwijd dezelfde ondersteuning. Of het nu gaat om technische service, optimalisatie van bedrijfsprocessen of een verkooptraject. Zo gaat het onderhoud van de Lely apparatuur altijd volgens vastgestelde richtlijnen. Feedback vanuit de Lely Centers stellen ons in staat om processen en protocollen continu te verbeteren. Zo zorgen we dat het serviceniveau gegarandeerd blijft en onze apparatuur optimaal kan functioneren.

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (2)

Training en certificering

Eén van de manieren waarop we het serviceniveau borgen, is door alle servicemonteurs op te leiden in onze eigen trainingscentra. Na iedere doorlopen training ontvangt een monteur een certificaat. Zo ben je ervan verzekerd dat de monteur die bijvoorbeeld aan je Lely Astronaut werkt daar ook daadwerkelijk voor is opgeleid. Daarnaast streven we ernaar om zoveel mogelijk monteurs aan te nemen met een achtergrond in de agrarische sector.

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (3)

Lokaal en internationaal

De Lely Centers staan er niet alleen voor. Zij worden ondersteund door de Lely vestigingen vanuit de regio. Deze lokale organisaties worden op hun beurt ondersteund met expertise en ervaring vanuit het hoofdkantoor. Met hun kennis werken Lely Centers, lokale Lely vestigingen en het hoofdkantoor gezamenlijk aan passende ondersteuning voor melkveehouderijen wereldwijd.

Onze Lely Centers in Nederland

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (4)

Bunschoten

De melk- en voerexperts in Midden-Nederland

Welkom bij Lely Center Bunschoten, de specialist op het gebied van verduurzaming en automatisering van melkveebedrijven in Midden-Nederland.

Wij staan graag voor u klaar met aankoopadvies, bedrijfsadvies, optimalisatie na aanschaf en implementatie en onderhoud van uw stalapparatuur.

Meer over Bunschoten

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (5)

Heerenveen

De melk- en voerexperts in Heerenveen en omstreken

Excellente service en betrouwbareapparatuur zijn onmisbaar voor ieder melkveebedrijf. Die service verlenen wij graag met onze lokale medewerkers. We zijn snel ter plaatse en kennen onze klanten goed. We verlenen 24 uur per dag, 7 dagen per week technische service, als dat nodig is.

En daarnaast staan we graag voor je klaar met aankoopadvies, bedrijfsadvies voor optimalisatie na aanschaf en implementatie van onze stalapparatuur.

Meer over Heerenveen

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (6)

Venray

De melk- en voerexperts in Zuid-Oost Nederland

Lely Center Venray staat 24/7 voor jou klaar. Onze servicemonteurs staan dus dag en nacht paraat om goede servicete verlenen. Daarnaast geven we aankoopadviesen advies voor optimalisatie na aanschaf van uw product. Zo streven wij naar een hoge klanttevredenheid!

Op deze site vind je algemene informatie, ons laatste nieuwsen informatie over onze service en producten. Je kunt ons ook vinden op Facebook, Instagram en LinkedIn!

Meer over Venray

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (7)

Zelhem

De melk- en voerexperts in de Achterhoek, de Liemers en Twente

Georganiseerd vanuit onze vestiging aan de Berkendijk staan onze medewerkers in Twente, de Achterhoek en de Liemers bestaande en toekomstige klanten met raad en daad ter zijde. Betrouwbaarheid en vakmanschap staan hierbij centraal, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Meer over Zelhem

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (8)

Zevenbergen

Jouw melk- en voerexpert voor West-Nederland.

Lely Center Zevenbergen is het center voor service- en aankoopadvies voor stalautomatisering in West-Nederland. Sinds de oprichting van ons center in 2007 is ons doel het leven van de veehouder en zijn koeien aangenamer maken. Vanuit ons hoofdkantoor in Zevenbergen en onze tweede vestiging in Benningbroek bedienen wij de melkveebedrijven in Zeeland, een deel van Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland en Texel.
Het team van Lely Center Zevenbergen staat dagelijks met veel enthousiasme voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, innovatie oplossingen te bieden en advies en gerichte service te geven. En met onze monteurs verspreid over het hele gebied zijn wij altijd in de buurt voor 24/7 lokale ondersteuning en expertise.

Op onze website vind je meer informatie over ons center en haar medewerkers, het laatste nieuws, aankomende evenementen, productinformatie en klantverhalen. Ook kan je ons vinden op Facebook,Instagramen LinkedIn.

Kunnen wij je online niet verder helpen? Neem dan contact op met ons center per telefoon of mail. Wij helpen je graag verder!

Meer over Zevenbergen

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (9)

Zuidwolde

De melk- en voerexperts in Noord-Oost Nederland

Gezonde koeien, innovatieve oplossingen en een winstgevende agrarische sector met trotse veehouders. Dat is waar wij iedere dag met plezier voor opstaan. Door goed naar jouw wensen en behoefte te luisteren en geïnspireerd door de Lely-visie zijn wij in staat om melkveebedrijven te optimaliseren. Denk hierbij aan een slimme stalinrichting en het advies geven om optimaal gebruik te maken van de managementsystemen.

Meer over Zuidwolde

Onze Lely Centers op de kaart

Kom je werken als monteur bij onze Lely Centers?

Stilstaan is geen optie! Jij begrijpt dat.

Het melkveebedrijf moet altijd doorgaan. Is er een storing, dan moet het probleem in no time worden opgelost. Beter is natuurlijk om storing te voorkomen. Lely zorgt dat de melkveehouder altijd dóór kan. En daar hebben we jou hard bij nodig.

Monteur is een mooi beroep. Maar als monteur bij Lely ben je next level. De vakman die een probleem altijd fixt. De techneut die alle Lely-apparatuur aan de gang houdt. De aanpakker die snapt hoe het werkt op een melkveebedrijf. Wat jij presteert is legendairy.

Word jij enthousiast van techniek, uitdagend werk en het melkveebedrijf? Dan leren we jou graag kennen. Kom in beweging en meld je bij Lely!

Belangrijk werk
Als monteur bij Lely ben je verantwoordelijk voor onderhoud en service aan robots en randapparatuur bij (voornamelijk) melkveehouders. Dat is de feitelijke omschrijving van het werk. Maar de essentie van jouw rol is ervoor te zorgen dat de bedrijfsprocessen niet vastlopen. Omdat jij snapt welke gevolgen dat heeft voor de melkveehouder, hou je onze Lely-apparatuur in topconditie. Als jij bent geweest voor een servicebeurt is de boer altijd blij. En als je een storing hebt verholpen ben je helemáál de held.

"Vrijheid, nieuwe technieken, buitenlucht, direct contact met de boer... dat zijn wel de mooiste aspecten van mijn werk."
- Dennis, monteur

Ik kom graag in contact over de mogelijkheden

Error loading the form

An error occured loading the form. This can be caused by content blocking features of your browser or network.

Dank je wel!

U kunt het bestand downloaden met de volgende downloadknop

Download the PDF

Ik wil meer weten over werken bij Lely

Waarom Lely?

Wereldwijd maken veehouders keuzes in de manier waarop zij hun bedrijf inrichten en runnen. Elke dag helpen wij hen die keuzes te maken die passen bij henzelf en hun bedrijf. Dat doen we met advies en innovatieve oplossingen die bijdragen aan een efficiënte bedrijfsvoering. Voor duurzame melk- en vleesproductie en energiewinning. Vandaag en morgen.

Meer over ons bedrijf

Lokale service en ondersteuning - Lely - Lely (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Ms. Lucile Johns

Last Updated:

Views: 6496

Rating: 4 / 5 (41 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Ms. Lucile Johns

Birthday: 1999-11-16

Address: Suite 237 56046 Walsh Coves, West Enid, VT 46557

Phone: +59115435987187

Job: Education Supervisor

Hobby: Genealogy, Stone skipping, Skydiving, Nordic skating, Couponing, Coloring, Gardening

Introduction: My name is Ms. Lucile Johns, I am a successful, friendly, friendly, homely, adventurous, handsome, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.